Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به رونمایی سامانه مدیریت کرونا بر اساس هوش مصنوعی «ریسک من» گفت: این سامانه بر اساس اطلاعات فردی، تاریخچه پزشکی و فاکتورهای خطر به شما توصیه می کند که چه زمانی به پزشک مراجعه کنید و خوشبختانه هر شهروندی می تواند با مراجعه به این نرم افزار در این باره پیش آگهی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی امروز شنبه ۱۶ اسفندماه در نشست خبری رونمایی از سامانه "ریسک من" اظهار کرد: با شیوع کرونا شاهد خیزش عظیم پژوهشگران نسل جوان کشور بودیم که بخش عمده ای از دستاوردهای آنان در شرکت های دانش بنیان تجلی پیدا کرد.

وی با اشاره به کارکردهای سامانه ریسک من در مدیریت بیماری کرونا گفت: با استفاده از این محصول دانش بنیان می توانیم با آنالیز شواهد و مخاطرات، ارزیابی متقن و دقیقی از شرایط بیماران داشته باشیم تا افراد با مراجعه به این برنامه نرم افزاری بتوانند برای نحوه مداخلات پزشکی طرح ریزی کنند.

زالی با اشاره به اینکه در طراحی این سامانه از هوش مصنوعی بهره گرفته شده است، گفت: در استفاده از هوش مصنوعی، هرچقدر میزان داده های استخراج شده بیشتر باشد قدرت و دقت هوش مصنوعی افزون تر می شود.

وی افزود: بر همین اساس برای طراحی این سامانه نیازمند آن بودیم که مجموعه ای از اطلاعات بیماران بیمارستان های استان تهران را از جمله سن، جنس، علائم، یافته های پاراکلینیکی، تصویر برداری و ... به دست آوریم و در نهایت توانستیم با استخراج بیش از ۱۲۰ هزار اطلاعات در بیمارستان های تهران به این دستاورد بزرگ برسیم.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران درباره این سامانه توضیح داد: این سامانه بر اساس اطلاعات فردی، تاریخچه پزشکی و فاکتورهای خطر به شما توصیه می کند که چه زمانی به پزشک مراجعه کنید و خوشبختانه هر شهروندی می تواند با مراجعه به این نرم افزار در این باره پیش آگهی داشته باشد.

زالی با اشاره به ظرفیت این سامانه برای بهره گیری از اطلاعات آن در بیمارستان ها، تاکید کرد: در تناسب با این نرم افزار می توانیم تخت های بیمارستانی تهران را مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه از این سامانه می توان در زمینه واکسن نیز بهره برداری کرد و تشخیص داد چه کسانی ممکن است بیشتر در معرض خطر و مرگ و میر قرار داشته باشند، گفت: این سامانه ماحصل ۱۲ ماه تلاش شبانه روزی ستاد مقابله با کرونای استان تهران، اعضای شرکت دانش بنیان و معاونت درمان ستاد است.

زالی با بیان اینکه از تهدید کرونا برای به کار گیری هوش مصنوعی فرصت آفرینی شده است، ذی نفعان این سامانه را، از افراد و شهروندان گرفته تا بالاترین سطوح سازمانی دانست.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه به کارگیری بیش از ۱۲۰ هزار دیتا در این سامانه در جهان نیز بی نظیر است، از حمایت های اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور و همچنین تلاش های دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین بیمارستان های استان تهران برای در اختیار قرار دادن اطلاعات مورد نیاز قدردانی کرد.

در ادامه این نشست، دکتر کوهپایه زاده نیز این سامانه را حاصل یک سال تلاش و کوشش دانست و گفت: پیشرفت در مسیر دانش فنی همواره یکی از اهداف نظام سلامت و دانشگاه های علوم پزشکی بوده است.

وی با بیان اینکه این سامانه برای مدیریت سایر بیماری ها نیز قابل تعمیم خواهد بود، یادآور شد: با دانش متخصصان و مهندسان می توان نرم افزارهای مشابهی برای مدیریت بیماری هایی همچون دیابت، فشارخون، بیماری های قلبی و عروقی  و ... طراحی کرد تا افراد بتوانند شرایط بیماری خود را شناسایی و خطرات در کمین خود را درک کنند.

دکتر نادر توکلی معاون درمان ستاد کرونای تهران نیز با بیان اینکه تحقق چنین دستاوردهایی با حماتی در سطوح حاکمیتی امکان پذیر است، تاکید کرد: با استفاده از این اپلیکیشن هر فردی می تواند شرایط سلامت خود را ارزیابی کند و همچنین نتایج این سامانه می تواند در جایگاه سازمانی نیز مورد بهره برداری قرار بگیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سامانه ریسک من پیش بینی دقیق و اختصاصی از علائم بیماری و پتانسیل شدت بیماری را قبل از ابتلا به کرونا ارایه می دهد.

افراد در ریسک من می توانند به درصد دقیقی از آسیب پذیری و احتمال حاد شدن وضعیت خود در صورت ابتلا به کرونا پی ببرند و با علائم احتمالی خود در صورت ابتلا به کرونا آشنا شوند. ریسک من بر اساس میزان آسیب پذیری افراد محتوای اختصاصی با شرایط را در اختیار افراد قرار می دهد.

مجموعه پیش بینی های ریسک من، باعث عدم مراجعه غیر ضروری به بیمارستان و یا مراجعه فوری برای گروه های پرریسک به بیمارستان می شود.

این سامانه رایگان، در دسترس و قابل استفاده برای تمام افراد جامعه است و استفاده از آن به دور از پیچیدگی های نرم افزاری است.

علاقه مندان با مراجعه به آدرس اینترنتی www.Riskman.com می توانند از امکانات این سامانه بهره گیری کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/003FMB

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مدیریت بیماری کرونا هوش مصنوعی ریسک من بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در استان به ویژه در ارتفاعات هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در استان به ویژه ارتفاعات هشدار داد و گفت: کشاورزان تمهیدات لازم را در نگهداری از محصولات زراعی و باغی اتخاذ کنند.

 حامد یزدی مهر، بعد از ظهر چهارشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه پایان خواهد یافت.

یزدی مهر گفت: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته از سوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه‌های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رود‌ها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال ها، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیندیشند.

یزدی مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب روها، نیز تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • رونمایی از سامانه ساربانیار در غرفه استان یزد نمایشگاه ایران اکسپو